John Jæger - Hjemmesider og DTP Hvilken hjemmeside byder du dine (u)ventede gæster!

Jojaeger - layout til web
Domænekøb og registrering
Det første man skal gøre når man ønsker at oprette en hjemmeside, er at undersøge om det domænenavn man ønsker at bruge, nu også er ledigt. Er det ikke ledigt, må man så prøve at finde et alternativt navn. Når det er fundet skal det købes og registreres hos dk-hostmaster. Købet foregår typisk gennem et firma hvor hjemmesiden skal hostes (lagres) og foretages som regel i én arbejdsgang.
Alt dette undgår I ved at lade jojaeger.dk foretage papirarbejdet - uden bøvl og vrøvl.
Priserne for at købe og registrere et domænenavn afhænger lidt af hvilken endelse man ønsker - det der står efter det sidste punktum .xxx, og der er også forskellige priser ved fornyelse og flytning.

Oprettelse af webhotel
jojaeger.dk tilbyder hjælp med at købe og opsætte webhotel, stedet hvor siderne, der vises på internettet, lagres. Spar Jer selv for arbejdet med at finde en udbyder - jojaeger.dk foretager alt papirarbejde og opsætning. jojaeger.dk vælger den udbyder der svarer bedst til kundens ønsker og behov - jojaeger.dk har erfaring med flere udbydere.
Priseren på et webhotel starter helt nede omkring kr. 10,- pr. md og op til flere hundrede - og pris afspejler ofte hvad udbyder tilbyder af service og sikkerhed.

Design af hjemmesiden
Jeg har arbejdet med opbygning af hjemmesider siden 1995 og siden 204 i eget firma. Mine intensioner er at lave et godt stykke arbejde til en fordelagtig pris. Det betyder så også jeg IKKE kaster mig ud i store forkromede webshops, men satser på at skabe et godt design til den lille forretningdrivende, liberalt erhverv og lignende.
Programmer jeg arbejder med er RapidWeaver og Adobe Dreamweaver og der er mulighed for at tilknytte CMS, så kunde selv kan redigere siderne efterfølgende, direkte i browseren

Google

Google som de fleste bruger til at søge oplysninger med, ændrede i april 2015 på deres rangeringsværktøj, det betyder at mobilvenlige hjemmesider bliver bedre stillet end de der ikke er. Alle hjemmesider jeg layouter ER MOBILVENLIGE, også kaldet RESPONSIVE.
Der bliver også tilknyttet beskrivelse og søgeord til hver enkelt side og hjemmesiden tilmeldes til Google robotsøgning.

Eksempler

Galleri Fredslund - udøvende kunstner med atelier, galleri og butik i Randers
R-Å Køreskolen - kompetent og professionel undervisning til kørekort og generhvervelse
Pasfoto-Randers - billige fotos til kørekort, buskort, togkort, rejsekort, pas og visum
Kunstgruppen 7-9-13 - 3 kunstnere i Randers viser ders kunst frem
Kunst Vorup - sammenslutning af kunstnere i Vorup ved Randers